Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Above thecaveofSkala450Η ομάδα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του σχολείου μας «Τα σπήλαια της Νάουσας» την Τρίτη 11/2/2020 επισκέφτηκαν το σπήλαιο της Απάνω Σκάλας, που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο της ΔΕΥΑΝ. Σκοπός της επίσκεψης ήταν οι μαθητές να παρατηρήσουν το εσωτερικό ενός σπηλαίου. Οι μαθητές μέσα στο σπήλαιο παρατήρησαν τα πετρώματα, τους ασημένιους χρωματισμούς που προκαλούσε το νερό και εντυπωσιάστηκαν με τις νυχτερίδες που κρέμονταν ανάποδα στην οροφή του. Την ομάδα χαιρέτησε ο δήμαρχος κ. Ν. Καρανικόλας που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο μαζί με τον κ. Τασιώνα, πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ και βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Β. Τζουβάρα, αντιδήμαρχο καθαριότητας και τεχνικών έργων και το κ. Γ. Κουκούλο, μηχανολόγο μηχανικό της ΔΕΥΑΝ που μας βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη και το κ. Χ. Σαμαρά για τα κράνη που μας δάνεισε.