Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Η επίσκεψη στην ΠολωνίαΤο 3ο Γυμνάσιο Νάουσας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της εξωστρέφειας, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μιας ακόμη πρόκλησης, της συμμετοχής του σε ένα νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+.
Το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που συμμετέχει το σχολείο μας για τα δύο επόμενα σχολικά έτη 2019-20 και 2020-21 έχει τον τίτλο «Rooting for Europe» και διαπραγματεύεται την τοπική ιστορία και την ιστορία των χωρών, το φαγητό, τους χορούς, τους θρύλους και μύθους των περιοχών των συνεργαζομένων σχολείων. Συνεργάτες σ΄αυτή την προσπάθεια είναι το σχολείο Szkola Podstawowa nr 3 από το Krasnik της Πολωνίας, το σχολείο Agrupamento de Escolas Dr. Mario Sacramento από το Aveiro της Πορτογαλίας, το σχολείο OS Franca Rozmana Staneta από τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και το 4th Istituto Comprensivo Marconi από τη Λεντίνι της Σικελίας. Οι τρείς εκπαιδευτικοί του σχολείου μας που συμμετείχαν σ΄ αυτή την συνάντηση, ο διευθυντής Βαρθολομαίος Γιάννης, ο συντονιστής του προγράμματος Ζαφειρίου Απόστολος και η καθηγήτρια Πέιου Αθηνά, επέστρεψαν από την Πολωνία με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τη διαφαινόμενη άριστη συνεργασία των συνεργαζομένων σχολείων όσο και από την φιλοξενία των Πολωνών.