Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Τρίτη, 26 Μάρτη 2019, το 3ο Γυμνάσιο Νάουσας υποδέχεται τους Ιταλούς και Ισπανούς φίλους του. Είναι η 2η κινητικότητα μαθητών , στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ” We are European We are Equal” και όλη η ομάδα Erasmus του σχολείου μας «ανοίγει τις πόρτες» με έκδηλη χαρά στην αντίστοιχη ομάδα από το IES Guadalquivir της Κόρδοβα ( Ισπανία) και από το Scuola Secondaria Di J Grado d’Alessandro Voccino ( Ιταλία). Στην τελετή υποδοχής , οι μαθητές της 4ης Δημοτικού με τη δασκάλα τους κ. Ζιακάκη είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στους ξένους φίλους μας καλωσορίζοντάς τους με συμβολικά δωράκια που τα παιδιά είχαν κατασκευάσει. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Βαρθολομαίος Γιάννης, με λιτό και μεστό λόγο που απηύθυνε, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για όλους η συνεργασία στο πρόγραμμα , στη θετική επίδρασή του σε όλους τους εμπλεκόμενους και στη δυναμική που εμπεριέχει για τους μαθητές αλλά και για τους καθηγητές η συνεργασία με σχολικές κοινότητες άλλων χωρών και άλλης πολιτισμικής αναφοράς. Οι συντονίστριες των συνεργαζόμενων σχολείων Κες Julia Garcia και Giovanna de la Monica στη σύντομη παρέμβασή τους συμμερίστηκαν τις θέσεις του κου Βαρθολομαίου και χαιρέτησαν το ξεκίνημα της 2ης κινητικότητας με δωράκια που έφεραν για όλους από τις χώρες τους. Παρόντες στην τελετή ήταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Καρανάτσιος Θεόδωρος, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό- καλωσόρισμα, ο πρωην διευθυντής και πρωτεργάτης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο σχολείο κ. Τάκης Γιώργος, καθώς και μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάουσας με τη διευθύντριά τους κ. Ασλανίδου Άννα και καθηγητές του σχολείου. Συγκινητική στιγμή της τελετής η απόδοση του παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας « Μακρυνίτσα» από την Μαρία Κονταξάκη, μαθήτρια της Α’ τάξης . Στη ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε συνέβαλε με καταλυτικό τρόπο η παρουσίαση παρασκευής παραδοσιακού μπακλαβά από τον Κο Βασίλη Πριόβολο, καθηγητή του ΕΕΕΕΚ Νάουσας , γλύκισμα που οι φιλοξενούμενοί μας είχαν την ευκαιρία να γευτούν στο πλαίσιο της προηγούμενης κινητικότητας.

Δείτε το Βίντεο της υποδοχής

Δείτε ένα Slideshow Φωτογραφιών