Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

cordoba first503Στα πλαίσια του Προγράμματος Εράσμους+ "Είμαστε Ευρωπαίοι, είμαστε Ίσοι" που ξεκίνησε αυτήν τη σχολική χρονιά στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κόρδοβα της Ισπανίας του Διευθυντή και τριών καθηγητών του σχολείου μας με τους εκπαιδευτικούς των συνεργαζόμενων σχολείων της Ισπανίας και Ιταλίας στις 22/10/18-26/10/18. Στόχος της συνάντησης ήταν οι εκπαιδευτικοί να γνωριστούν μεταξύ τους, να συζητήσουν θέματα οργάνωσης και διάχυσης τους προγράμματος, να προετοιμάσουν την επικείμενη μετακίνηση μαθητών του σχολείου στην Ισπανία και να οργανώσουν τις κοινές δράσεων τους κά. Οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, αλλά και στα αξιοθέατα της πόλης της Κόρδοβα και της Σεβίλλης. Επίσης, συναντήθηκαν με εκπρόσωπο του Δημάρχου της πόλης, με την υπεύθυνη του γραφείου της τοπικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με εκπροσώπους ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο χώρο του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη φιλοξενία και τις σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ των εκπαιδευτικών των συνεργαζόμενων σχολείων όπως και για την εκπλήρωση των στόχων της επίσκεψης και του προγράμματος.