Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

choire disable niceΣτις 17 Νοεμβρίου 2018 το 3ο γυμνάσιο Νάουσας διοργάνωσε εκδήλωση -γιορτή για να τιμήσει την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αποδόθηκαν από μαθητές αποσπάσματα από το περίφημο "Χρονικό" της Κωστούλας Μητροπούλου.Την επιμέλεια της γιορτής είχε ο φιλόλογος Δημήτρης Κάγκας. Επίσης τραγούδησαν μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας. Τη μουσική επιμέλεια είχε, ο μουσικός μας Απόστολος Ζαφειρίου.

 

 

 

 

diversit44yΣτις 4 Νοεμβρίου, μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Erasmus + We are European, We are equal επισκέφθηκαν το "Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για μαθητές με αναπηρίες". Ενημερώθηκαν σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών τους, το οποίο είναι πολύ διαφορετικό από το συνηθισμένο. Διδάσκονται μαθήματα όπως το μαγείρεμα, η κηπουρική και πολλά άλλα, την διεξαγωγή των οποίων παρακολουθήσαμε. Συνειδητοποιήσαμε τελικά ότι αυτοί οι μαθητές είναι μαθητές με ειδικές ικανότητες!




disable wonder450Στις 6 Δεκεμβρίου οι μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου μας παρακολούθησαν την ταινία Wonder.
Πρόκειται για μια συγκινητική και εμπνευσμένη ταινία για ένα αγόρι ηλικίας 10 ετών με παραμορφώσεις στο πρόσωπο που παρευρίσκεται σε ένα κανονικό σχολείο όπου αντιμετωπίζει τα ανεγκέφαλα ψευτοπαλλήκαρα (bullies με προσβολές, ειρωνίες) αλλά και μερικούς καλούς φίλους.
Η ταινία έχει σαφή θετικά μηνύματα για την επιλογή της καλοσύνης, την εκτίμησή για όλους τους ανθρώπους (ανεξάρτητα από την εξωτερική τους εμφάνιση), την αληθινή φιλία, την ενσυναίσθηση δηλαδή “την ικανότητα να κατανοούν και να μοιράζονται τα συναισθήματα ενός άλλου.”