Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

refugees dance550Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος Εράσμους+ «We are European, We are Equal» του σχολείου μας με αφορμή τη 18η Δεκέμβρη, Διεθνή Ημέρα Μετανάστη/πρόσφυγα οργάνωσαν εκδήλωση στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου για τους πρόσφυγες μαθητές που φοιτούν στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο 1ο Λάππειο Γυμνάσιο.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκτός από τους φιλοξενούμενους μαθητές και οι μαθητές των δύο προγραμμάτων Εράσμους+ που υλοποιεί το σχολείο μας. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες γνωριμίας, να χωριστούν σε ομάδες για να δημιουργήσουν ένα κοινό σχέδιο και να μάθουν έναν απλό παραδοσιακό χορό. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς των μαθητών. Στους πρόσφυγες μαθητές προσφέρθηκαν «κόλεντα» και δωράκια με γραφική ύλη. Στην κ. Ευαγγελία Πιστοφίδου, συντονίστρια του χώρου φιλοξενίας προσφύγων του ξενοδοχείου «Αστέρας», παραδόθηκαν «κόλεντα», δωράκια, είδη για βρέφη και είδη υγιεινής που συγκέντρωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του προγράμματος για να μοιραστούν στις δύο δομές που υπάρχουν στην πόλη μας. 

Στις 18 Δεκεμβρίου η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας γέμισε με χαρούμενα παιδιά που γνωρίστηκαν, συνεργάστηκαν και διασκέδασαν μεταξύ τους χάρη στην συνεργασία και τις προσφορές των γονιών των μαθητών, της κ. Τάνιας από το κυλικείο, της κ. Βαϊνά από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και της κ. Γιαγτζίδου, νοσοκόμας του σχολείου. Στην εκδήλωση μας δεν υπήρχαν σύνορα εθνικότητας ή θρησκείας. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε ίσοι, «We are European, We are Equal».