Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε δυναμικά στο 3ο Γυμνάσιο Νάουσας με την ενημέρωση των μαθητών για τη συνέχεια του Προγράμματος Εράσμους+ «We are European, We are Equal» για δεύτερη χρονιά. Στην παρουσίαση αναφέρθηκαν οι δραστηριότητες που καλούνται να υλοποιήσουν οι μαθητές, οι προϋποθέσεις συμμετοχής τους και τα κριτήρια επιλογής για το ταξίδι την άνοιξη στην Ιταλία. Να θυμίσουμε πως το θέμα του Προγράμματος αφορά στο σεβασμό στη διαφορετικότητα θρησκειών, εθνοτήτων, φύλου, ΑμεΑ, ηλικιωμένων, σεξουαλικού προσδιορισμού, μεταναστών και προσφύγων και είναι συνεργασία μαθητών από σχολεία της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας. Στους μαθητές που θέλουν να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα δόθηκε υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους δύο γονείς ή κηδεμόνες μέχρι τη Δευτέρα 16-9-2019.

Πατήστε στον παρακάτω Σύνδεσμο και δείτε όλο το πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2019 - 2020.

pdfΕνημέρωση των μαθητών για το Πρόγραμμα Εράσμους+ "Είμαστε Ευρωπαίοι, Είμαστε Ίσοι"

Φωτογραφίες από την παρουσίαση: