Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

athetics day700Από την σχολική χρονιά 2018-19 το σχολείο μας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ SPORT με τίτλο «Identifying and Motivating youth who mostly need Physical ACTivity: IMPACT», το οποίο υλοποιείτε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Παιδείας, και Θρησκευμάτων.
Σκοπός του προγράμματος είναι να διευκολύνει και να υποστηρίξει επιστημονικά την ανάπτυξη συντονισμένης στρατηγικής από ευρωπαϊκούς φορείς για την προώθηση χωρίς αποκλεισμούς, της αθλητικής συμμετοχής και της φυσικής δραστηριότητας, μαθητών/τριών που δεν συμμετέχουν στον αθλητισμό και την άσκηση. Το συγκεκριμένο έργο μελετάει, ερευνά, προτείνει και ενθαρρύνει την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και μέσα από το μάθημα της φυσικής αγωγής, για την υγεία και την ποιότητα ζωής. Συμβάλλοντας στην παγκόσμια στρατηγική που προωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τη διατροφή, τη σωματική άσκηση και την υγεία και στοχεύοντας κυρίως την ευαίσθητη ηλικιακή ομάδα των 5 – 17 ετών. Η καθημερινή 60λεπτη μέτρια έως έντονη σωματική δραστηριότητα να γίνει βίωμα ζωής.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο:

World Health Organisation