Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

EcoMobility46022 Σεπτεμβρίου ήταν η «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» και η ομάδα του προγράμματος Εράσμους+ “We are European,We are Equal” προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές του σχολείου στην οικολογική μετακίνηση και στην ελεύθερη πρόσβαση των πεζών και των ΑμεΑ στους δρόμους, κάλεσε μαθητές του ΕΕΕΕΚ Νάουσας και τον καθηγητή τους Σωτήρη Μητσιάνη να παρουσιάσουν την βραβευμένη δουλειά τους στο πρόγραμμα free mobility. Στην παρουσίαση τους αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας πεζός ή ένα άτομο σε αναπηρικό καροτσάκι στους δρόμους της Νάουσας και στις λύσεις που πρότειναν για δρόμους με πιο ελεύθερη πρόσβαση.
Επίσης, ζήτησαν από την καθηγήτρια του σχολείου Αλεξάνδρα Κώστα-Τούσια να προβάλει το υλικό που δημιούργησε μαζί με τους μαθητές της και τον κ. Κύρου στο πρόγραμμα Eco Mobility για την οικολογική μετακίνηση στην πόλη.

 Η συγκεκριμένη συμμετοχή πήρε βραβείο καλλιτεχνικής δημιουργίας. Οι μαθητές μέσα από ένα σκετσάκι και ένα δελτίο ειδήσεων παρουσίασαν όλες τις δράσεις τους όπως τις ζωγραφιές, ένα βιντεάκι, μια καλλιτεχνική δημιουργία από πλαστικά καπάκια, την ποδηλατοδρομία που οργάνωσαν, το πατίνι που κατασκεύασαν κλπ.Δεν ξεχνάμε να φροντίζουμε στους δρόμους να έχουν ελεύθερη πρόσβαση πεζοί και ΑμεΑ. Επιλέγουμε οικολογικούς τρόπους μετακίνησης και δεν ξεχνάμε το κράνος όταν χρησιμοποιούμε το ποδήλατο!