Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

Αγαπητοί γονείς, σας καλωσορίζουμε στην κοινότητα του 3ου Γυμνασίου . Φέτος λόγω του covid 19 είχαμε κάποιες αλλαγές τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και σε θέματα διοίκησης. Έτσι λοιπόν η εγγραφή των παιδιών σας γίνεται αυτόματα από την στιγμή που παραλάβαμε τα απολυτήρια, ενώ η υπεύθυνη δήλωση που προβλέπεται από τον νόμο και θα έπρεπε να την καταθέσετε στο σχολείο αποφασίσαμε να σας δώσουμε τη δυνατότητα να την καταθέσετε ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας μία φόρμα της google: Πατήστε τον σύνδεσμο
 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8OZuz8ma87xbqZlD1PPET6Qo8enarQxK7EFR9veUG8XXhXA/viewform
Ακόμη το δελτίο υγείας μαθητή είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα και το μπλόκ του σχολείου απ΄ όπου μπορείτε να το εκτυπώσετε. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης μπορούν να περάσουν από το σχολείο κάθε Δευτέρα 08:30 -14:00 και να το παραλάβουν. Παρακαλούμε διαβάστε και το ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργίας του σχολείου.
pdfΑτομικό δελτίο Υγείας Μαθητή - Προς εκτύπωση