Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Αρχικη

Το σχολειο μας

Ευρωπαϊκα Προγραμματα

Δρασεις

Τα Τελευταια Νεα

Επικοινωνια

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search our Site

babos500

Την Τρίτη 29/1/2019, η Ομάδα Περιβαλλοντικής Αγωγής του σχολείου μας που εκπονεί φέτος πρόγραμμα με τίτλο «Τα βότανα στη ζωή και την πόλη μας», είχε τη χαρά να παρακολουθήσει την παρουσίαση του κ. Νικ. Μπάμπου, υπευθύνου πρασίνου του δήμου Νάουσας, γεωπόνου και συγγραφέα του βιβλίου «ΑΥΤΟΦΥΗ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ». Ο κ. Μπάμπος Νίκος ενημέρωσε τους μαθητές της ομάδας για τον πλούτο των βοτάνων που διαθέτει η περιοχή μας, μοιράστηκε το πολύ ενδιαφέρον και όμορφο φωτογραφικό υλικό που διαθέτει από την προσωπική του ενασχόληση με τα βότανα, έδωσε κάποιες βασικές πληροφορίες για τις ιδιότητές τους και ανέδειξε τη σημασία της ορθής χρήσης τους αλλά και της προστασίας των περιοχών που φύονται.
Τον ευχαριστούμε θερμά!