Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, 16 Οκωτβρίου 2019 οι μαθητές μας ενημερώθηκαν από τους δασκάλους του εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης Ε.Ε.Ε.ΕΚ Νάουσας για τη θρεπτική αξία του μελιού και τον τρόπο παραγωγής του.
Η αξία του έχει εκτιμηθεί από τους αρχαίους χρόνους. Ήταν ένα βασικό συστατικό στη διατροφή των αρχαίων λαών και χρησιμοποιήθηκε τόσο για τη διατροφή τους όσο και για τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Με περισσότερα από 181 θρεπτικά συστατικά, το μέλι είναι ένας πραγματικός «θρεπτικός θησαυρός».
View the embedded image gallery online at:
https://3gymnaou.gr/pages/we-are-european-we-are-equal/disclaimer-european-commission/we-are-european-we-are-equal-2019-20/2020-01-29-10-26-52/2019-11-06-11-30-15.html#sigProId6bc9b9585f
https://3gymnaou.gr/pages/we-are-european-we-are-equal/disclaimer-european-commission/we-are-european-we-are-equal-2019-20/2020-01-29-10-26-52/2019-11-06-11-30-15.html#sigProId6bc9b9585f